Carne de vită, piept, capac muşchi top friptură, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitatea I, nepreparată

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.145
Acid glutamic g 3.637
Alanină g 1.331
Arginină g 1.489
Histidină g 0.816
Cistină g 0.222
Valină g 1.104
Prolină g 0.93
Serină g 0.902
Fenilalanină g 0.888
Glicină g 0.959
Hidroxiprolină g 0.108
Triptofan g 0.252
Treonină g 1.048
Izoleucină g 1.043
Leucină g 1.911
Lizină g 2.128
Metionină g 0.592
Tirozină g 0.831
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 2.536
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.195
Acizi graşi saturaţi (total) g 2.08
Acizi graşi trans (total) g 0.257
Colesterol mg 67
Macronutrienți
Apă g 72.52
Aport caloric / Energic total kcal 138
Lipide / Grăsimi (total) g 5.82
Proteine g 21.34
Minerale
Calciu mg 5
Cupru mg 0.09
Fier mg 2.08
Fosfor mg 206
Magneziu mg 24
Potasiu mg 367
Seleniu µg 27.4
Sodiu mg 60
Zinc mg 4.82
Vitamine
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.1
Retinol µg 2
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.1
Vitamina A, IU IU 6
Vitamina A, RAE µg 2
Vitamina D IU 3
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.059
Vitamina B12 µg 2.73
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.169
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 5.438
Vitamina B6 mg 0.61
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 1.5
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 3

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Conf. univ. dr. Cristian Surcel: adenom versus cancer de prostată