Carne de vită, piept şi vrăbioară, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, friptă

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 friptură, de dimensiune medie 806
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.912
Acid glutamic g 4.937
Alanină g 1.806
Arginină g 2.021
Histidină g 1.107
Cistină g 0.301
Valină g 1.498
Prolină g 1.263
Serină g 1.224
Fenilalanină g 1.206
Glicină g 1.302
Hidroxiprolină g 0.146
Triptofan g 0.343
Treonină g 1.423
Izoleucină g 1.416
Leucină g 2.594
Lizină g 2.889
Metionină g 0.804
Tirozină g 1.128
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 2.693
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.235
Acizi graşi saturaţi (total) g 1.994
Acizi graşi trans (total) g 0.32
Colesterol mg 88
Macronutrienți
Apă g 63.64
Aport caloric / Energic total kcal 173
Lipide / Grăsimi (total) g 6.37
Proteine g 28.97
Minerale
Calciu mg 5
Cupru mg 0.101
Fier mg 2.77
Fosfor mg 245
Magneziu mg 27
Potasiu mg 379
Seleniu µg 35
Sodiu mg 57
Zinc mg 7.11
Vitamine
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.1
Retinol µg 1
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.1
Vitamina A, IU IU 4
Vitamina A, RAE µg 1
Vitamina D IU 4
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.067
Vitamina B12 µg 3.36
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.193
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 5.851
Vitamina B6 mg 0.581
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 1.6
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 7

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Dr. Cristina Tănase Damian: despre prezența tatălui la naștere