Carne de vită, muşchiuleţ întreg, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitatea I, gătită, fripta

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 bucată, gătită 329
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.184
Acid glutamic g 3.591
Alanină g 1.442
Arginină g 1.511
Histidină g 0.818
Cistină g 0.268
Betaină mg 12
Valină g 1.163
Prolină g 1.056
Serină g 0.914
Fenilalanină g 0.933
Glicină g 1.304
Triptofan g 0.268
Treonină g 1.044
Izoleucină g 1.075
Leucină g 1.889
Lizină g 1.989
Metionină g 0.612
Tirozină g 0.803
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 10.5
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.96
Acizi graşi saturaţi (total) g 10.02
Colesterol mg 85
Macronutrienți
Apă g 47.99
Aport caloric / Energic total kcal 331
Lipide / Grăsimi (total) g 25.39
Proteine g 23.9
Minerale
Calciu mg 9
Cupru mg 0.123
Fier mg 3.11
Fosfor mg 236
Magneziu mg 26
Mangan mg 0.016
Potasiu mg 407
Seleniu µg 22.8
Sodiu mg 65
Zinc mg 4.03
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 91
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.15
Vitamina B12 µg 3.37
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.27
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 3.88
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.4
Vitamina B6 mg 0.48
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 8

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Dr. Cristina Tănase Damian: despre prezența tatălui la naștere