Carne de vită, friptură T- bone, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, gătită, la grătar

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.397
Acid glutamic g 4.022
Alanină g 1.525
Arginină g 1.675
Histidină g 0.922
Cistină g 0.251
Betaină mg 8.3
Valină g 1.229
Prolină g 1.104
Serină g 1.013
Fenilalanină g 0.987
Glicină g 1.21
Hidroxiprolină g 0.168
Triptofan g 0.275
Treonină g 1.159
Izoleucină g 1.146
Leucină g 2.12
Lizină g 2.356
Metionină g 0.666
Tirozină g 0.917
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 9.174
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.91
Acizi graşi saturaţi (total) g 8.356
Acizi graşi trans (total) g 1.27
Colesterol mg 83
Macronutrienți
Apă g 54.5
Aport caloric / Energic total kcal 289
Lipide / Grăsimi (total) g 20.36
Proteine g 24.6
Minerale
Calciu mg 19
Cupru mg 0.064
Fier mg 3.24
Fosfor mg 201
Magneziu mg 18
Mangan mg 0.003
Potasiu mg 248
Seleniu µg 25.4
Sodiu mg 62
Zinc mg 3.96
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 58
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.1
Retinol µg 8
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.1
Vitamina A, IU IU 25
Vitamina A, RAE µg 8
Vitamina D IU 6
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.055
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.23
Vitamina B12 µg 1.85
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.222
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 5.48
Vitamina B6 mg 0.662
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 6

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Natalia Pavalachi Pittet, sexolog: Cum discutăm cu copiii și adolescenții despre sex