Carne de vită, friptură din porţiunea umărului, dezosată, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.808
Acid glutamic g 3.188
Alanină g 1.15
Arginină g 1.327
Histidină g 0.653
Cistină g 0.212
Betaină mg 17.9
Valină g 0.911
Prolină g 0.828
Serină g 0.774
Fenilalanină g 0.767
Glicină g 0.919
Hidroxiprolină g 0.138
Triptofan g 0.227
Treonină g 0.887
Izoleucină g 0.857
Leucină g 1.621
Lizină g 1.762
Metionină g 0.572
Tirozină g 0.695
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 3.771
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.738
Acizi graşi saturaţi (total) g 3.153
Acizi graşi trans (total) g 0.331
Colesterol mg 69
Macronutrienți
Apă g 71.89
Aport caloric / Energic total kcal 146
Lipide / Grăsimi (total) g 7.25
Proteine g 20.16
Minerale
Calciu mg 12
Cupru mg 0.095
Fier mg 2.49
Fosfor mg 201
Magneziu mg 19
Mangan mg 0.01
Potasiu mg 335
Seleniu µg 22.6
Sodiu mg 82
Zinc mg 7.55
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 74.2
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.1
Retinol µg 3
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.1
Vitamina A, IU IU 11
Vitamina A, RAE µg 3
Vitamina D IU 4
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.095
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.17
Vitamina B12 µg 4.33
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.256
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 3.865
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.936
Vitamina B6 mg 0.404
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 1.5
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 3

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Armando Lungu: despre vegetarianism și activitatea fizică