Carne de vită, fleică, rasol, friptură, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.907
Acid glutamic g 3.143
Alanină g 1.273
Arginină g 1.354
Histidină g 0.668
Cistină g 0.27
Betaină mg 14.8
Valină g 1.039
Prolină g 0.998
Serină g 0.825
Fenilalanină g 0.827
Glicină g 1.275
Hidroxiprolină g 0.108
Triptofan g 0.138
Treonină g 0.836
Izoleucină g 0.952
Leucină g 1.665
Lizină g 1.769
Metionină g 0.545
Tirozină g 0.667
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 2.336
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.312
Acizi graşi saturaţi (total) g 2.163
Acizi graşi trans (total) g 0.209
Colesterol mg 59
Macronutrienți
Apă g 72.45
Aport caloric / Energic total kcal 143
Lipide / Grăsimi (total) g 5.89
Proteine g 20.93
Minerale
Calciu mg 5
Cupru mg 0.074
Fier mg 1.96
Fosfor mg 215
Magneziu mg 24
Mangan mg 0.011
Potasiu mg 363
Seleniu µg 30
Sodiu mg 54
Zinc mg 5.32
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 83.6
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.071
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.21
Vitamina B12 µg 4.49
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.185
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 5.01
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.733
Vitamina B6 mg 0.527
Vitamina K (Menachinonă-4 - vit K2) µg 1.5
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 11

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Dr. Horia Cioflan: chirurgia robotică în afecțiunile ginecologice