Carne de vită, fleică, friptură, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitatea I, nepreparată

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.932
Acid glutamic g 3.185
Alanină g 1.29
Arginină g 1.372
Histidină g 0.677
Cistină g 0.274
Betaină mg 13
Valină g 1.052
Prolină g 1.011
Serină g 0.836
Fenilalanină g 0.838
Glicină g 1.292
Hidroxiprolină g 0.223
Triptofan g 0.139
Treonină g 0.847
Izoleucină g 0.965
Leucină g 1.688
Lizină g 1.793
Metionină g 0.552
Tirozină g 0.676
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 3.38
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.335
Acizi graşi saturaţi (total) g 3.443
Colesterol mg 68
Macronutrienți
Apă g 69.46
Aport caloric / Energic total kcal 165
Lipide / Grăsimi (total) g 8.29
Proteine g 21.22
Minerale
Calciu mg 27
Cupru mg 0.071
Fier mg 1.55
Fluor µg 22.4
Fosfor mg 193
Magneziu mg 22
Mangan mg 0.013
Potasiu mg 330
Seleniu µg 23.3
Sodiu mg 54
Zinc mg 3.81
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 88.6
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.1
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.1
Vitamina D IU 4
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.056
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.33
Vitamina B12 µg 1.18
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.09
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 6.842
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.619
Vitamina B6 mg 0.571
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 1.3
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 12

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Andreea Ioniță, terapeut: stresul este o alegere, așa cum este și pacea