Carne de vită, fleică exterioară, fleică, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită la grătar

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.507
Acid glutamic g 4.132
Alanină g 1.673
Arginină g 1.78
Histidină g 0.878
Cistină g 0.355
Betaină mg 11.5
Valină g 1.365
Prolină g 1.312
Serină g 1.084
Fenilalanină g 1.087
Glicină g 1.676
Hidroxiprolină g 0.289
Triptofan g 0.181
Treonină g 1.1
Izoleucină g 1.252
Leucină g 2.19
Lizină g 2.326
Metionină g 0.717
Tirozină g 0.877
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 3.174
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.321
Acizi graşi saturaţi (total) g 2.541
Acizi graşi trans (total) g 0.211
Colesterol mg 77
Macronutrienți
Apă g 64.28
Aport caloric / Energic total kcal 182
Lipide / Grăsimi (total) g 7.1
Proteine g 27.52
Minerale
Calciu mg 5
Cupru mg 0.115
Fier mg 2.99
Fosfor mg 233
Magneziu mg 25
Mangan mg 0.02
Potasiu mg 363
Seleniu µg 43.6
Sodiu mg 58
Zinc mg 5.1
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 92.9
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.066
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.1
Vitamina B12 µg 4.03
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.212
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 7.557
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.792
Vitamina B6 mg 0.673
Vitamina K (Menachinonă-4 - vit K2) µg 1.9
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 7

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Dr. Silvia Chiotoroiu: tratamentul modern pentru cataractă