Carne de vită, fleică exterioară, fleică, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită la grătar

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.479
Acid glutamic g 4.086
Alanină g 1.655
Arginină g 1.76
Histidină g 0.869
Cistină g 0.351
Betaină mg 11.2
Valină g 1.35
Prolină g 1.298
Serină g 1.072
Fenilalanină g 1.075
Glicină g 1.657
Hidroxiprolină g 0.286
Triptofan g 0.179
Treonină g 1.087
Izoleucină g 1.238
Leucină g 2.165
Lizină g 2.3
Metionină g 0.709
Tirozină g 0.867
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 3.759
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.338
Acizi graşi saturaţi (total) g 2.954
Acizi graşi trans (total) g 0.239
Colesterol mg 78
Macronutrienți
Apă g 63.35
Aport caloric / Energic total kcal 191
Lipide / Grăsimi (total) g 8.3
Proteine g 27.22
Minerale
Calciu mg 5
Cupru mg 0.109
Fier mg 2.92
Fosfor mg 232
Magneziu mg 25
Mangan mg 0.014
Potasiu mg 361
Seleniu µg 44.8
Sodiu mg 57
Zinc mg 4.81
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 94.2
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.058
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.1
Vitamina B12 µg 3.83
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.196
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 7.31
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.763
Vitamina B6 mg 0.68
Vitamina K (Menachinonă-4 - vit K2) µg 1.9
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 7

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Armando Lungu: despre vegetarianism și activitatea fizică