Carne de vită, diverse sortimente de muşchi pentru friptură, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitatea I, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.656
Acid glutamic g 4.378
Alanină g 1.773
Arginină g 1.886
Histidină g 0.931
Cistină g 0.376
Betaină mg 14.6
Valină g 1.447
Prolină g 1.39
Serină g 1.149
Fenilalanină g 1.152
Glicină g 1.776
Hidroxiprolină g 0.306
Triptofan g 0.192
Treonină g 1.165
Izoleucină g 1.327
Leucină g 2.32
Lizină g 2.465
Metionină g 0.759
Tirozină g 0.929
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 3.373
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.302
Acizi graşi saturaţi (total) g 3.217
Colesterol mg 84
Macronutrienți
Apă g 61.99
Aport caloric / Energic total kcal 201
Lipide / Grăsimi (total) g 8.45
Proteine g 29.16
Minerale
Calciu mg 16
Cupru mg 0.092
Fier mg 1.97
Fosfor mg 226
Magneziu mg 25
Mangan mg 0.011
Potasiu mg 362
Seleniu µg 33.4
Sodiu mg 60
Zinc mg 5.47
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 111.1
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.077
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.41
Vitamina B12 µg 1.82
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.149
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 8.604
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.573
Vitamina B6 mg 0.607
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 1.4
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 10
Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. SC TITLURI QUALITY S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.