Carne de vită de lucru, selecţie de bucăţi variate, tranşate, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitatea I, gătită

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 bucată, gătită 285
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.395
Acid glutamic g 3.938
Alanină g 1.581
Arginină g 1.657
Histidină g 0.898
Cistină g 0.294
Betaină mg 13.1
Valină g 1.275
Prolină g 1.158
Serină g 1.002
Fenilalanină g 1.023
Glicină g 1.43
Triptofan g 0.294
Treonină g 1.145
Izoleucină g 1.179
Leucină g 2.072
Lizină g 2.181
Metionină g 0.671
Tirozină g 0.881
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 8.97
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.75
Acizi graşi saturaţi (total) g 8.24
Colesterol mg 87
Macronutrienți
Apă g 52.03
Aport caloric / Energic total kcal 301
Lipide / Grăsimi (total) g 20.91
Proteine g 26.21
Minerale
Calciu mg 9
Cupru mg 0.111
Fier mg 2.66
Fluor µg 22.4
Fosfor mg 206
Magneziu mg 23
Mangan mg 0.015
Potasiu mg 317
Seleniu µg 23.9
Sodiu mg 62
Zinc mg 5.93
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 99.8
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.09
Vitamina B12 µg 2.46
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.22
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 3.7
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.35
Vitamina B6 mg 0.33
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 7

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Dr. Gina Chiriac, psihoterapeut: tehnici de a ne respecta promisiunile față de noi înșine