Carne de vită australiană, Wagyu, rasol, vrăbioară, fara os, doar carne slabă separabilă, marmoraţie 4/5, nepreparată

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 friptură, de dimensiune medie 348
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.855
Acid glutamic g 3.281
Alanină g 1.165
Arginină g 1.355
Histidină g 0.665
Cistină g 0.214
Valină g 0.932
Prolină g 0.829
Serină g 0.792
Fenilalanină g 0.785
Glicină g 0.897
Hidroxiprolină g 0.102
Triptofan g 0.231
Treonină g 0.912
Izoleucină g 0.882
Leucină g 1.668
Lizină g 1.813
Metionină g 0.588
Tirozină g 0.715
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 8.022
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.441
Acizi graşi saturaţi (total) g 5.909
Acizi graşi trans (total) g 0.524
Colesterol mg 58
Macronutrienți
Apă g 63.07
Aport caloric / Energic total kcal 223
Carbohidraţi (total) g 0.2
Lipide / Grăsimi (total) g 15.69
Proteine g 20.15
Minerale
Calciu mg 4
Fier mg 1.85
Sodiu mg 61

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Dr. Horia Cioflan: chirurgia robotică în afecțiunile ginecologice