Carne de vită, antricot tăiat din zona cu coaste mici (coastele 10-12), doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.679
Acid glutamic g 4.415
Alanină g 1.788
Arginină g 1.901
Histidină g 0.938
Cistină g 0.379
Valină g 1.459
Prolină g 1.402
Serină g 1.158
Fenilalanină g 1.162
Glicină g 1.791
Hidroxiprolină g 0.295
Triptofan g 0.193
Treonină g 1.175
Izoleucină g 1.338
Leucină g 2.339
Lizină g 2.485
Metionină g 0.766
Tirozină g 0.937
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 3.005
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.277
Acizi graşi saturaţi (total) g 2.868
Colesterol mg 91
Macronutrienți
Apă g 62.59
Aport caloric / Energic total kcal 193
Lipide / Grăsimi (total) g 7.53
Proteine g 29.41
Minerale
Calciu mg 19
Cupru mg 0.087
Fier mg 1.87
Fosfor mg 233
Magneziu mg 25
Mangan mg 0.011
Potasiu mg 376
Seleniu µg 34.3
Sodiu mg 61
Zinc mg 5.46
Vitamine
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.1
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.1
Vitamina D IU 5
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.08
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.4
Vitamina B12 µg 1.64
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.149
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 8.415
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.579
Vitamina B6 mg 0.631
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 1.4
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 10

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Dr. Gina Chiriac, psihoterapeut: tehnici de a ne respecta promisiunile față de noi înșine