Carne de vită, antricot tăiat din zona cu coaste mici (coastele 10-12), doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 porţie, gătită 272
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.26
Acid glutamic g 3.716
Alanină g 1.492
Arginină g 1.563
Histidină g 0.847
Cistină g 0.277
Valină g 1.203
Prolină g 1.092
Serină g 0.946
Fenilalanină g 0.966
Glicină g 1.349
Triptofan g 0.277
Treonină g 1.08
Izoleucină g 1.112
Leucină g 1.955
Lizină g 2.058
Metionină g 0.633
Tirozină g 0.831
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 9.78
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.78
Acizi graşi saturaţi (total) g 9.24
Colesterol mg 83
Macronutrienți
Apă g 51.08
Aport caloric / Energic total kcal 312
Lipide / Grăsimi (total) g 22.84
Proteine g 24.73
Minerale
Calciu mg 13
Cupru mg 0.09
Fier mg 2.28
Fosfor mg 183
Magneziu mg 23
Mangan mg 0.014
Potasiu mg 342
Seleniu µg 21
Sodiu mg 64
Zinc mg 5.93
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.09
Vitamina B12 µg 3
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.19
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 4.18
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.3
Vitamina B6 mg 0.35
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 7

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Despre yoga, meditație și stres