Carne de vită, antricot tăiat din zona cu coaste mici (coastele 10-12), doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.421
Acid glutamic g 3.991
Alanină g 1.616
Arginină g 1.719
Histidină g 0.848
Cistină g 0.343
Valină g 1.319
Prolină g 1.267
Serină g 1.047
Fenilalanină g 1.05
Glicină g 1.619
Hidroxiprolină g 0.279
Triptofan g 0.175
Treonină g 1.062
Izoleucină g 1.209
Leucină g 2.115
Lizină g 2.246
Metionină g 0.692
Tirozină g 0.847
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 6.863
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.622
Acizi graşi saturaţi (total) g 6.506
Colesterol mg 88
Macronutrienți
Apă g 55.87
Aport caloric / Energic total kcal 265
Lipide / Grăsimi (total) g 16.76
Proteine g 26.58
Minerale
Calciu mg 18
Cupru mg 0.088
Fier mg 1.8
Fosfor mg 201
Magneziu mg 22
Mangan mg 0.009
Potasiu mg 326
Seleniu µg 28.9
Sodiu mg 53
Zinc mg 4.79
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.066
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.47
Vitamina B12 µg 1.75
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.117
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 7.209
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.523
Vitamina B6 mg 0.53
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 1.7
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 8

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Ce câștigăm dacă ne ridicăm privirea din telefoane?