Carne de vită, antricot tăiat din zona cu coaste mici (coastele 10-12), doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitate premium, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 porţie, gătită 265
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.276
Acid glutamic g 3.742
Alanină g 1.502
Arginină g 1.574
Histidină g 0.853
Cistină g 0.279
Valină g 1.212
Prolină g 1.1
Serină g 0.952
Fenilalanină g 0.972
Glicină g 1.359
Triptofan g 0.279
Treonină g 1.088
Izoleucină g 1.12
Leucină g 1.969
Lizină g 2.072
Metionină g 0.638
Tirozină g 0.837
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 8.49
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.68
Acizi graşi saturaţi (total) g 8.01
Colesterol mg 83
Macronutrienți
Apă g 52.79
Aport caloric / Energic total kcal 285
Lipide / Grăsimi (total) g 19.79
Proteine g 24.91
Minerale
Calciu mg 13
Cupru mg 0.09
Fier mg 2.3
Fosfor mg 184
Magneziu mg 23
Mangan mg 0.014
Potasiu mg 344
Seleniu µg 21.1
Sodiu mg 64
Zinc mg 5.98
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.09
Vitamina B12 µg 3.01
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.19
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 4.22
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.31
Vitamina B6 mg 0.35
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 7

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Andreea Ioniță, terapeut: stresul este o alegere, așa cum este și pacea