Carne de vită, antricot tăiat din zona cu coaste mici (coaste 10 – 12), doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate premium, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.726
Acid glutamic g 4.494
Alanină g 1.82
Arginină g 1.936
Histidină g 0.955
Cistină g 0.386
Valină g 1.485
Prolină g 1.427
Serină g 1.179
Fenilalanină g 1.182
Glicină g 1.823
Hidroxiprolină g 0.314
Triptofan g 0.197
Treonină g 1.196
Izoleucină g 1.362
Leucină g 2.381
Lizină g 2.53
Metionină g 0.779
Tirozină g 0.954
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 2.416
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.223
Acizi graşi saturaţi (total) g 2.305
Colesterol mg 95
Macronutrienți
Apă g 63.87
Aport caloric / Energic total kcal 182
Lipide / Grăsimi (total) g 6.05
Proteine g 29.93
Minerale
Calciu mg 21
Cupru mg 0.081
Fier mg 1.84
Fosfor mg 242
Magneziu mg 26
Mangan mg 0.011
Potasiu mg 392
Seleniu µg 37.3
Sodiu mg 63
Zinc mg 5.46
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.085
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.38
Vitamina B12 µg 1.43
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.159
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 8.748
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.59
Vitamina B6 mg 0.661
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 1.4

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Andreea Ioniță, terapeut: stresul este o alegere, așa cum este și pacea