Carne de vită, antricot întreg din zona coastelor 6-12, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 bucată, gătită 267
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.048
Acid glutamic g 3.368
Alanină g 1.352
Arginină g 1.417
Histidină g 0.768
Cistină g 0.251
Betaină mg 11.2
Valină g 1.09
Prolină g 0.99
Serină g 0.857
Fenilalanină g 0.875
Glicină g 1.223
Triptofan g 0.251
Treonină g 0.979
Izoleucină g 1.008
Leucină g 1.772
Lizină g 1.865
Metionină g 0.574
Tirozină g 0.753
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 11.38
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.98
Acizi graşi saturaţi (total) g 10.85
Colesterol mg 82
Macronutrienți
Apă g 48.47
Aport caloric / Energic total kcal 337
Lipide / Grăsimi (total) g 26.75
Proteine g 22.42
Minerale
Calciu mg 11
Cupru mg 0.082
Fier mg 2.19
Fosfor mg 179
Magneziu mg 20
Mangan mg 0.013
Potasiu mg 315
Seleniu µg 21.6
Sodiu mg 63
Zinc mg 5.28
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 85.4
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.08
Vitamina B12 µg 2.89
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.17
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 3.27
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.33
Vitamina B6 mg 0.27
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 6

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Dr. Gina Chiriac, psihoterapeut: tehnici de a ne respecta promisiunile față de noi înșine