Carne de vită, antricot întreg din zona coastelor 6-12, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitatea I, gătită, fripta

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 bucată, gătită 289
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.065
Acid glutamic g 3.396
Alanină g 1.363
Arginină g 1.428
Histidină g 0.774
Cistină g 0.253
Valină g 1.099
Prolină g 0.998
Serină g 0.864
Fenilalanină g 0.882
Glicină g 1.233
Triptofan g 0.253
Treonină g 0.987
Izoleucină g 1.016
Leucină g 1.786
Lizină g 1.88
Metionină g 0.579
Tirozină g 0.759
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 12.8
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 1.05
Acizi graşi saturaţi (total) g 12.01
Colesterol mg 84
Macronutrienți
Apă g 46.87
Aport caloric / Energic total kcal 365
Lipide / Grăsimi (total) g 29.79
Proteine g 22.6
Minerale
Calciu mg 11
Cupru mg 0.084
Fier mg 2.35
Fosfor mg 176
Magneziu mg 20
Mangan mg 0.013
Potasiu mg 302
Seleniu µg 22.4
Sodiu mg 64
Zinc mg 5.4
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 86.1
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.5
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.5
Vitamina D IU 19
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.07
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.24
Vitamina B12 µg 2.55
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.17
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 3.43
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.31
Vitamina B6 mg 0.23
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 2
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 7

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Dr. Gina Chiriac, psihoterapeut: tehnici de a ne respecta promisiunile față de noi înșine