Carne de vită, antricot întreg din zona coastelor 6-12, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitatea I, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 bucată, gătită 267
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.034
Acid glutamic g 3.345
Alanină g 1.343
Arginină g 1.407
Histidină g 0.762
Cistină g 0.249
Betaină mg 11.1
Valină g 1.083
Prolină g 0.983
Serină g 0.851
Fenilalanină g 0.869
Glicină g 1.215
Triptofan g 0.249
Treonină g 0.972
Izoleucină g 1.001
Leucină g 1.76
Lizină g 1.852
Metionină g 0.57
Tirozină g 0.748
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 12.12
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 1.04
Acizi graşi saturaţi (total) g 11.57
Colesterol mg 82
Macronutrienți
Apă g 47.33
Aport caloric / Energic total kcal 352
Lipide / Grăsimi (total) g 28.5
Proteine g 22.26
Minerale
Calciu mg 11
Cupru mg 0.081
Fier mg 2.18
Fosfor mg 178
Magneziu mg 20
Mangan mg 0.013
Potasiu mg 313
Seleniu µg 21.8
Sodiu mg 63
Zinc mg 5.23
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 84.8
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.08
Vitamina B12 µg 2.87
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.17
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 3.25
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.32
Vitamina B6 mg 0.27
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 6

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Dr. Gina Chiriac, psihoterapeut: tehnici de a ne respecta promisiunile față de noi înșine