Carne de vită, antricot întreg din zona coastelor 6-12, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitate premium, fierte, prăjite

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 bucată, gătită 289
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.11
Acid glutamic g 3.471
Alanină g 1.393
Arginină g 1.46
Histidină g 0.791
Cistină g 0.259
Betaină mg 11.6
Valină g 1.124
Prolină g 1.02
Serină g 0.883
Fenilalanină g 0.902
Glicină g 1.26
Triptofan g 0.259
Treonină g 1.009
Izoleucină g 1.039
Leucină g 1.826
Lizină g 1.922
Metionină g 0.591
Tirozină g 0.776
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 11.01
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.91
Acizi graşi saturaţi (total) g 10.32
Colesterol mg 84
Macronutrienți
Apă g 49.9
Aport caloric / Energic total kcal 330
Lipide / Grăsimi (total) g 25.63
Proteine g 23.1
Minerale
Calciu mg 11
Cupru mg 0.085
Fier mg 2.41
Fosfor mg 180
Magneziu mg 20
Mangan mg 0.014
Potasiu mg 310
Seleniu µg 21.7
Sodiu mg 65
Zinc mg 5.57
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 88
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.07
Vitamina B12 µg 2.58
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.18
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 3.51
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.32
Vitamina B6 mg 0.24
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 7

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Ce câștigăm dacă ne ridicăm privirea din telefoane?