Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), piept, cu piele, prăjită, dat prin făină

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 bucată (de la un pui de 1/2 kg, pentru rotisor) 59
0,5 piept, fără oase 98
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.828
Acid glutamic g 4.763
Alanină g 1.792
Arginină g 1.954
Histidină g 0.959
Cistină g 0.418
Valină g 1.562
Prolină g 1.446
Serină g 1.114
Fenilalanină g 1.253
Glicină g 1.811
Triptofan g 0.364
Treonină g 1.327
Izoleucină g 1.632
Leucină g 2.353
Lizină g 2.634
Metionină g 0.862
Tirozină g 1.049
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 3.5
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 1.96
Acizi graşi saturaţi (total) g 2.45
Colesterol mg 89
Macronutrienți
Apă g 56.59
Aport caloric / Energic total kcal 222
Carbohidraţi (total) g 1.64
Fibre (total) g 0.1
Lipide / Grăsimi (total) g 8.87
Proteine g 31.84
Minerale
Calciu mg 16
Cupru mg 0.057
Fier mg 1.19
Fosfor mg 233
Magneziu mg 30
Mangan mg 0.026
Potasiu mg 259
Seleniu µg 23.9
Sodiu mg 76
Zinc mg 1.1
Vitamine
Retinol µg 15
Vitamina A, IU IU 50
Vitamina A, RAE µg 15
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.082
Vitamina B12 µg 0.34
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.131
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 13.742
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 1.001
Vitamina B6 mg 0.58
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 7

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Dr. Cristina Tănase Damian: despre prezența tatălui la naștere