Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), gâturi cu piele, prăjite, dat prin făină

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 bucată (de la un pui de 1/2 kg, pentru rotisor) 11
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.116
Acid glutamic g 3.556
Alanină g 1.482
Arginină g 1.553
Histidină g 0.658
Cistină g 0.34
Valină g 1.138
Prolină g 1.398
Serină g 0.883
Fenilalanină g 0.92
Glicină g 1.938
Triptofan g 0.256
Treonină g 0.962
Izoleucină g 1.12
Leucină g 1.69
Lizină g 1.829
Metionină g 0.606
Tirozină g 0.733
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 9.7
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 5.47
Acizi graşi saturaţi (total) g 6.32
Colesterol mg 94
Macronutrienți
Apă g 47.49
Aport caloric / Energic total kcal 332
Carbohidraţi (total) g 4.24
Lipide / Grăsimi (total) g 23.61
Proteine g 24.01
Minerale
Calciu mg 31
Cupru mg 0.13
Fier mg 2.42
Fosfor mg 132
Magneziu mg 19
Mangan mg 0.052
Potasiu mg 180
Seleniu µg 18.6
Sodiu mg 82
Zinc mg 3.07
Vitamine
Retinol µg 57
Vitamina A, IU IU 190
Vitamina A, RAE µg 57
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.078
Vitamina B12 µg 0.26
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.259
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 5.348
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.982
Vitamina B6 mg 0.25
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 15

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Ce este atașamentul și cum îți influențează viața