Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), pentru fript, măruntaie şi gâturi cu piele, crude

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 pui 1509
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.53
Acid glutamic g 2.5
Alanină g 0.993
Arginină g 1.085
Histidină g 0.489
Cistină g 0.23
Valină g 0.831
Prolină g 0.853
Serină g 0.617
Fenilalanină g 0.67
Glicină g 1.136
Triptofan g 0.189
Treonină g 0.709
Izoleucină g 0.844
Leucină g 1.245
Lizină g 1.369
Metionină g 0.45
Tirozină g 0.547
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 6.39
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 3.33
Acizi graşi saturaţi (total) g 4.41
Colesterol mg 86
Macronutrienți
Apă g 65.98
Aport caloric / Energic total kcal 213
Carbohidraţi (total) g 0.09
Lipide / Grăsimi (total) g 15.46
Proteine g 17.09
Minerale
Calciu mg 10
Cupru mg 0.06
Fier mg 1.37
Fosfor mg 165
Magneziu mg 19
Mangan mg 0.027
Potasiu mg 196
Seleniu µg 11.6
Sodiu mg 69
Zinc mg 1.28
Vitamine
Retinol µg 253
Vitamina A, IU IU 843
Vitamina A, RAE µg 253
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.059
Vitamina B12 µg 0.99
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.171
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 6.427
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 1.019
Vitamina B6 mg 0.32
Vitamina C mg 2.4
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 26
Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi toate medicamentele in ordine alfabetica