Carne de pui tânăr (6-8 săptămâni), gâturi cu piele, crude

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 bucată (de la un pui de 1/2 kg, pentru rotisor) 15
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.256
Acid glutamic g 1.916
Alanină g 0.967
Arginină g 0.975
Histidină g 0.348
Cistină g 0.209
Valină g 0.641
Prolină g 0.971
Serină g 0.531
Fenilalanină g 0.514
Glicină g 1.521
Triptofan g 0.137
Treonină g 0.545
Izoleucină g 0.588
Leucină g 0.933
Lizină g 1.005
Metionină g 0.332
Tirozină g 0.392
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 10.55
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 5.68
Acizi graşi saturaţi (total) g 7.27
Colesterol mg 99
Macronutrienți
Apă g 59.99
Aport caloric / Energic total kcal 297
Lipide / Grăsimi (total) g 26.24
Proteine g 14.07
Minerale
Calciu mg 18
Cupru mg 0.08
Fier mg 1.9
Fosfor mg 112
Magneziu mg 13
Mangan mg 0.033
Potasiu mg 137
Seleniu µg 12
Sodiu mg 64
Zinc mg 1.86
Vitamine
Retinol µg 65
Vitamina A, IU IU 216
Vitamina A, RAE µg 65
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.047
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.3
Vitamina B12 µg 0.26
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.191
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 3.608
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.85
Vitamina B6 mg 0.17
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 5
Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi toate medicamentele in ordine alfabetica