Carne de pui (pui până în 8 luni), carnea închisă la culoare, friptă la cuptor

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 bucată (de la un pui de 1/2 kg) 94
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.072
Acid glutamic g 3.482
Alanină g 1.269
Arginină g 1.402
Histidină g 0.722
Cistină g 0.298
Valină g 1.153
Prolină g 0.956
Serină g 0.8
Fenilalanină g 0.923
Glicină g 1.142
Triptofan g 0.272
Treonină g 0.982
Izoleucină g 1.228
Leucină g 1.745
Lizină g 1.975
Metionină g 0.644
Tirozină g 0.785
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 3.31
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 2
Acizi graşi saturaţi (total) g 2.43
Colesterol mg 75
Macronutrienți
Apă g 67.05
Aport caloric / Energic total kcal 178
Lipide / Grăsimi (total) g 8.75
Proteine g 23.25
Minerale
Calciu mg 11
Cupru mg 0.07
Fier mg 1.33
Fosfor mg 171
Magneziu mg 20
Mangan mg 0.019
Potasiu mg 224
Seleniu µg 19.6
Sodiu mg 95
Zinc mg 2.13
Vitamine
Retinol µg 16
Vitamina A, IU IU 54
Vitamina A, RAE µg 16
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.063
Vitamina B12 µg 0.27
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.192
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 5.736
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 1.026
Vitamina B6 mg 0.31
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 7
Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi toate medicamentele in ordine alfabetica