Carne de porc, tocată, 72 % carne macră / 28 %, grăsime, friptă fără ulei

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.035
Acid glutamic g 3.339
Alanină g 1.332
Arginină g 1.473
Histidină g 0.893
Cistină g 0.261
Betaină mg 5.4
Valină g 1.137
Prolină g 1.109
Serină g 0.906
Fenilalanină g 0.962
Glicină g 1.263
Hidroxiprolină g 0.211
Triptofan g 0.292
Treonină g 0.958
Izoleucină g 1.033
Leucină g 1.802
Lizină g 1.943
Metionină g 0.603
Tirozină g 0.957
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 14.356
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 4.222
Acizi graşi saturaţi (total) g 10.804
Acizi graşi trans (total) g 0.229
Colesterol mg 99
Macronutrienți
Apă g 43.85
Aport caloric / Energic total kcal 377
Carbohidraţi (total) g 1.08
Lipide / Grăsimi (total) g 31.42
Proteine g 22.59
Minerale
Calciu mg 20
Cupru mg 0.038
Fier mg 1.21
Fosfor mg 181
Magneziu mg 18
Mangan mg 0.013
Potasiu mg 275
Seleniu µg 37.9
Sodiu mg 91
Zinc mg 2.48
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 76.1
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.8
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.8
Vitamina D IU 32
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.271
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.47
Vitamina B12 µg 1.11
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.488
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 6.852
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.815
Vitamina B6 mg 0.443
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 4

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Dr. Matei Bâră: radioterapia în cancerele din sfera ORL