Carne de porc, proaspătă, muşchi, zona de capăt a spatelui(cotlet), fără os, carne slabă cu grăsimi separabile, rumenită, apoi fiartă încet

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 cotlet 82
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.657
Acid glutamic g 4.34
Alanină g 1.627
Arginină g 1.83
Histidină g 1.156
Cistină g 0.32
Betaină mg 3.4
Valină g 1.437
Prolină g 1.149
Serină g 1.186
Fenilalanină g 1.18
Glicină g 1.284
Hidroxiprolină g 0.099
Triptofan g 0.338
Treonină g 1.249
Izoleucină g 1.345
Leucină g 2.338
Lizină g 2.526
Metionină g 0.779
Tirozină g 1.126
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 2.246
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.963
Acizi graşi saturaţi (total) g 1.87
Acizi graşi trans (total) g 0.008
Colesterol mg 80
Macronutrienți
Apă g 65.78
Aport caloric / Energic total kcal 171
Lipide / Grăsimi (total) g 5.47
Proteine g 28.41
Minerale
Calciu mg 11
Cupru mg 0.083
Fier mg 0.71
Fosfor mg 291
Magneziu mg 25
Mangan mg 0.014
Potasiu mg 411
Seleniu µg 45.5
Sodiu mg 56
Zinc mg 2.01
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 87.4
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.4
Retinol µg 2
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.4
Vitamina A, IU IU 7
Vitamina A, RAE µg 2
Vitamina D IU 15
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.656
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.18
Vitamina B12 µg 0.62
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.265
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 7.76
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.985
Vitamina B6 mg 0.523

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Tratamentul personalizat în cancerul colorectal