Carne de porc, proaspătă, muşchi, porţiune centrală (cotlet), cu os, carne slabă cu grăsimi separabile, rumenită, apoi fiartă încet

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 cotlet 187
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.639
Acid glutamic g 4.309
Alanină g 1.616
Arginină g 1.818
Histidină g 1.147
Cistină g 0.318
Betaină mg 3.7
Valină g 1.427
Prolină g 1.141
Serină g 1.178
Fenilalanină g 1.172
Glicină g 1.275
Hidroxiprolină g 0.098
Triptofan g 0.336
Treonină g 1.24
Izoleucină g 1.336
Leucină g 2.322
Lizină g 2.509
Metionină g 0.773
Tirozină g 1.118
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 5.557
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 2.155
Acizi graşi saturaţi (total) g 4.934
Acizi graşi trans (total) g 0.076
Colesterol mg 81
Macronutrienți
Apă g 58.04
Aport caloric / Energic total kcal 242
Lipide / Grăsimi (total) g 13.51
Proteine g 28.21
Minerale
Calciu mg 55
Cupru mg 0.104
Fier mg 0.86
Fosfor mg 225
Magneziu mg 20
Mangan mg 0.012
Potasiu mg 273
Seleniu µg 44.1
Sodiu mg 73
Zinc mg 3.28
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 95.1
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.8
Retinol µg 4
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.8
Vitamina A, IU IU 14
Vitamina A, RAE µg 4
Vitamina D IU 33
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.518
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.19
Vitamina B12 µg 0.66
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.336
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 7.868
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 1.007
Vitamina B6 mg 0.519

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Tratamentul personalizat în cancerul colorectal