Carne de porc, proaspătă, ceafă, bucăţi de friptură, doar carne slabă separabilă,

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.832
Acid glutamic g 2.99
Alanină g 1.1
Arginină g 1.246
Histidină g 0.809
Cistină g 0.216
Betaină mg 4.1
Valină g 0.979
Prolină g 0.757
Serină g 0.81
Fenilalanină g 0.787
Glicină g 0.844
Hidroxiprolină g 0.048
Triptofan g 0.197
Treonină g 0.841
Izoleucină g 0.922
Leucină g 1.596
Lizină g 1.737
Metionină g 0.516
Tirozină g 0.713
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 2.484
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.62
Acizi graşi saturaţi (total) g 1.998
Acizi graşi trans (total) g 0.038
Colesterol mg 60
Macronutrienți
Apă g 74.31
Aport caloric / Energic total kcal 132
Lipide / Grăsimi (total) g 5.71
Proteine g 18.73
Minerale
Calciu mg 14
Cupru mg 0.102
Fier mg 1.2
Fosfor mg 202
Magneziu mg 22
Mangan mg 0.013
Potasiu mg 339
Seleniu µg 28.2
Sodiu mg 65
Zinc mg 3.36
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 78.8
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.6
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.6
Vitamina D IU 22
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.558
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.24
Vitamina B12 µg 0.91
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.384
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 4.387
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 1.567
Vitamina B6 mg 0.521

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Dr. Silvia Chiotoroiu: tratamentul modern pentru cataractă