Carne de porc, proaspătă, varietăţi de carne şi de produse, splină, rumenită, apoi fiartă încet

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.482
Acid glutamic g 3.24
Alanină g 1.822
Arginină g 1.539
Histidină g 0.672
Cistină g 0.361
Valină g 1.534
Prolină g 1.571
Serină g 1.232
Fenilalanină g 1.205
Glicină g 1.805
Triptofan g 0.289
Treonină g 1.128
Izoleucină g 1.259
Leucină g 2.306
Lizină g 2.107
Metionină g 0.523
Tirozină g 0.79
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.86
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.23
Acizi graşi saturaţi (total) g 1.06
Colesterol mg 504
Macronutrienți
Apă g 66.7
Aport caloric / Energic total kcal 149
Lipide / Grăsimi (total) g 3.2
Proteine g 28.2
Minerale
Calciu mg 13
Cupru mg 0.133
Fier mg 22.23
Fosfor mg 283
Magneziu mg 15
Mangan mg 0.045
Potasiu mg 227
Seleniu µg 49.6
Sodiu mg 107
Zinc mg 3.54
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.139
Vitamina B12 µg 2.76
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.258
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 5.938
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.892
Vitamina B6 mg 0.06
Vitamina C mg 11.6
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 4

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Dr. Matei Bâră: radioterapia în cancerele din sfera ORL