Carne de porc, proaspătă, muşchi, porţiune centrală (cotlet), cu os, doar carne slabă separabilă, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.618
Acid glutamic g 4.272
Alanină g 1.571
Arginină g 1.78
Histidină g 1.156
Cistină g 0.309
Betaină mg 2.8
Valină g 1.398
Prolină g 1.082
Serină g 1.157
Fenilalanină g 1.125
Glicină g 1.206
Hidroxiprolină g 0.069
Triptofan g 0.282
Treonină g 1.201
Izoleucină g 1.317
Leucină g 2.279
Lizină g 2.482
Metionină g 0.737
Tirozină g 1.018
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 2.643
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.816
Acizi graşi saturaţi (total) g 2.156
Acizi graşi trans (total) g 0.065
Colesterol mg 84
Macronutrienți
Apă g 65.01
Aport caloric / Energic total kcal 180
Lipide / Grăsimi (total) g 7.29
Proteine g 26.76
Minerale
Calciu mg 23
Cupru mg 0.081
Fier mg 0.8
Fosfor mg 228
Magneziu mg 26
Mangan mg 0.009
Potasiu mg 356
Seleniu µg 45.7
Sodiu mg 56
Zinc mg 2.22
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 76
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.7
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.7
Vitamina D IU 28
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.624
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.1
Vitamina B12 µg 0.54
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.243
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 8.485
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.672
Vitamina B6 mg 0.701

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Andreea Ioniță, terapeut: stresul este o alegere, așa cum este și pacea