Carne de porc, proaspătă, muşchi, fripturi fără os, doar carne slabă separabilă, gătită, friptă la cuptor

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.664
Acid glutamic g 4.347
Alanină g 1.598
Arginină g 1.812
Histidină g 1.176
Cistină g 0.314
Betaină mg 2.8
Valină g 1.423
Prolină g 1.101
Serină g 1.177
Fenilalanină g 1.145
Glicină g 1.227
Hidroxiprolină g 0.07
Triptofan g 0.287
Treonină g 1.223
Izoleucină g 1.34
Leucină g 2.32
Lizină g 2.525
Metionină g 0.75
Tirozină g 1.036
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 2.464
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.631
Acizi graşi saturaţi (total) g 1.927
Acizi graşi trans (total) g 0.051
Colesterol mg 79
Macronutrienți
Apă g 65.6
Aport caloric / Energic total kcal 173
Lipide / Grăsimi (total) g 6.28
Proteine g 27.23
Minerale
Calciu mg 6
Cupru mg 0.079
Fier mg 0.64
Fosfor mg 227
Magneziu mg 26
Mangan mg 0.007
Potasiu mg 357
Seleniu µg 35.8
Sodiu mg 47
Zinc mg 2.16
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 77.3
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.4
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.4
Vitamina D IU 18
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.561
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.1
Vitamina B12 µg 0.55
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.237
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 7.277
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.684
Vitamina B6 mg 0.713

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Dr. Gina Chiriac, psihoterapeut: tehnici de a ne respecta promisiunile față de noi înșine