Carne de porc, proaspătă, muşchi din zona toracică (cotlet) cu os, carne slabă cu grăsimi separabile, friptă la cuptor

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 friptură, de dimensiune medie 783
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.524
Acid glutamic g 4.122
Alanină g 1.546
Arginină g 1.739
Histidină g 1.098
Cistină g 0.304
Betaină mg 3.6
Valină g 1.365
Prolină g 1.091
Serină g 1.127
Fenilalanină g 1.121
Glicină g 1.22
Hidroxiprolină g 0.094
Triptofan g 0.321
Treonină g 1.187
Izoleucină g 1.278
Leucină g 2.221
Lizină g 2.4
Metionină g 0.74
Tirozină g 1.069
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 6.183
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 2.474
Acizi graşi saturaţi (total) g 5.442
Acizi graşi trans (total) g 0.1
Colesterol mg 78
Macronutrienți
Apă g 57.76
Aport caloric / Energic total kcal 248
Lipide / Grăsimi (total) g 14.68
Proteine g 26.99
Minerale
Calciu mg 19
Cupru mg 0.085
Fier mg 0.96
Fosfor mg 230
Magneziu mg 21
Mangan mg 0.007
Potasiu mg 272
Seleniu µg 40.2
Sodiu mg 91
Zinc mg 2.91
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 92.2
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.7
Retinol µg 5
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.7
Vitamina A, IU IU 16
Vitamina A, RAE µg 5
Vitamina D IU 29
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.522
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.21
Vitamina B12 µg 0.87
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.295
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 9.49
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 1.478
Vitamina B6 mg 0.485

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Despre yoga, meditație și stres