Carne de porc, proaspătă, muşchi (cotlet), fără os, îmbunătăţită (injectată cu apă şi condimente), doar carne slabă separabilă, friptă fără ulei

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 cotlet fără os 150
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.564
Acid glutamic g 4.15
Alanină g 1.589
Arginină g 1.777
Histidină g 1.241
Cistină g 0.301
Valină g 1.416
Prolină g 1.114
Serină g 1.138
Fenilalanină g 1.1
Glicină g 1.337
Hidroxiprolină g 0.119
Triptofan g 0.259
Treonină g 1.103
Izoleucină g 1.321
Leucină g 2.223
Lizină g 2.455
Metionină g 0.738
Tirozină g 0.94
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 3.5
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.664
Acizi graşi saturaţi (total) g 2.725
Acizi graşi trans (total) g 0.087
Colesterol mg 75
Macronutrienți
Apă g 62.52
Aport caloric / Energic total kcal 190
Lipide / Grăsimi (total) g 7.66
Proteine g 28.35
Minerale
Calciu mg 10
Cupru mg 0.062
Fier mg 0.63
Fosfor mg 317
Magneziu mg 28
Potasiu mg 512
Seleniu µg 35.5
Sodiu mg 205
Zinc mg 1.98
Vitamine
Retinol µg 2
Vitamina A, IU IU 6
Vitamina A, RAE µg 2
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.616
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.24
Vitamina B12 µg 0.55
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.184
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 10.192
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.79
Vitamina B6 mg 0.476
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 1

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Andreea Ioniță, terapeut: stresul este o alegere, așa cum este și pacea