Carne de porc, proaspătă, muşchi (cotlet), fără os, îmbunătăţită (injectată cu apă şi condimente), doar carne slabă separabilă, friptă fără ulei

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 cotlet fără os 150
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.623
Acid glutamic g 4.264
Alanină g 1.596
Arginină g 1.805
Histidină g 1.267
Cistină g 0.308
Betaină mg 2.4
Valină g 1.448
Prolină g 1.082
Serină g 1.16
Fenilalanină g 1.128
Glicină g 1.249
Hidroxiprolină g 0.056
Triptofan g 0.268
Treonină g 1.139
Izoleucină g 1.363
Leucină g 2.288
Lizină g 2.529
Metionină g 0.764
Tirozină g 0.974
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 2.406
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.691
Acizi graşi saturaţi (total) g 1.797
Acizi graşi trans (total) g 0.03
Colesterol mg 75
Macronutrienți
Apă g 64.49
Aport caloric / Energic total kcal 169
Lipide / Grăsimi (total) g 5
Proteine g 28.95
Minerale
Calciu mg 10
Cupru mg 0.063
Fier mg 0.63
Fosfor mg 320
Magneziu mg 28
Potasiu mg 517
Seleniu µg 37.7
Sodiu mg 209
Zinc mg 2.02
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 98.7
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.631
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.23
Vitamina B12 µg 0.52
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.188
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 10.323
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.786
Vitamina B6 mg 0.489
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 1

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Andreea Ioniță, terapeut: stresul este o alegere, așa cum este și pacea