Carne de porc, proaspătă, îmbunătăţită, ceafă, doar carne slabă separabilă, gătită, rumenită, apoi fiartă încet

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.698
Acid glutamic g 4.403
Alanină g 1.619
Arginină g 1.835
Histidină g 1.191
Cistină g 0.318
Betaină mg 3.7
Valină g 1.441
Prolină g 1.115
Serină g 1.193
Fenilalanină g 1.159
Glicină g 1.243
Hidroxiprolină g 0.071
Triptofan g 0.29
Treonină g 1.238
Izoleucină g 1.357
Leucină g 2.35
Lizină g 2.558
Metionină g 0.76
Tirozină g 1.05
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 5.702
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 1.29
Acizi graşi saturaţi (total) g 4.62
Acizi graşi trans (total) g 0.094
Colesterol mg 98
Macronutrienți
Apă g 59.2
Aport caloric / Energic total kcal 227
Lipide / Grăsimi (total) g 12.14
Proteine g 27.58
Minerale
Calciu mg 26
Cupru mg 0.208
Fier mg 1.82
Fosfor mg 234
Magneziu mg 21
Mangan mg 0.012
Potasiu mg 388
Seleniu µg 45.3
Sodiu mg 154
Zinc mg 4.85
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 112.8
Vitamina D (D2 + D3) µg 1
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 1
Vitamina D IU 42
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.424
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.11
Vitamina B12 µg 0.94
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.381
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 3.575
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 1.419
Vitamina B6 mg 0.488

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Dr. Gina Chiriac, psihoterapeut: tehnici de a ne respecta promisiunile față de noi înșine