Carne de porc, partea de sus din pulpa piciorului din spate, fără os, carne slabă cu grăsimi separabile, nepreparată

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 bucată 765
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.141
Acid glutamic g 3.496
Alanină g 1.311
Arginină g 1.475
Histidină g 0.931
Cistină g 0.258
Betaină mg 6.7
Valină g 1.157
Prolină g 0.925
Serină g 0.956
Fenilalanină g 0.951
Glicină g 1.034
Hidroxiprolină g 0.08
Triptofan g 0.272
Treonină g 1.006
Izoleucină g 1.084
Leucină g 1.883
Lizină g 2.035
Metionină g 0.627
Tirozină g 0.907
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.687
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.323
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.524
Acizi graşi trans (total) g 0.009
Colesterol mg 62
Macronutrienți
Apă g 75.88
Aport caloric / Energic total kcal 113
Lipide / Grăsimi (total) g 1.71
Proteine g 22.88
Minerale
Calciu mg 5
Cupru mg 0.067
Fier mg 0.8
Fosfor mg 232
Magneziu mg 25
Mangan mg 0.009
Potasiu mg 399
Seleniu µg 26.4
Sodiu mg 50
Zinc mg 2.05
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 79.9
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.654
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.08
Vitamina B12 µg 0.53
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.357
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 7.183
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.9
Vitamina B6 mg 0.689

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Andreea Ioniță, terapeut: stresul este o alegere, așa cum este și pacea