Carne de porc, muşchi, zona de capăt a spatelui (cotlete), cu os, carne slabă cu grăsimi separabile, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 cotlet 195
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.521
Acid glutamic g 4.118
Alanină g 1.544
Arginină g 1.737
Histidină g 1.096
Cistină g 0.304
Betaină mg 3.6
Valină g 1.363
Prolină g 1.09
Serină g 1.126
Fenilalanină g 1.12
Glicină g 1.218
Hidroxiprolină g 0.094
Triptofan g 0.321
Treonină g 1.185
Izoleucină g 1.276
Leucină g 2.219
Lizină g 2.397
Metionină g 0.739
Tirozină g 1.068
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 4.842
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 1.908
Acizi graşi saturaţi (total) g 4.045
Acizi graşi trans (total) g 0.05
Colesterol mg 87
Macronutrienți
Apă g 60.58
Aport caloric / Energic total kcal 222
Lipide / Grăsimi (total) g 11.82
Proteine g 26.96
Minerale
Calciu mg 60
Cupru mg 0.12
Fier mg 1.01
Fosfor mg 280
Magneziu mg 23
Mangan mg 0.012
Potasiu mg 363
Seleniu µg 41.8
Sodiu mg 86
Zinc mg 3.6
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 91
Vitamina D (D2 + D3) µg 1
Retinol µg 5
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 1
Vitamina A, IU IU 16
Vitamina A, RAE µg 5
Vitamina D IU 42
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.695
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.24
Vitamina B12 µg 0.75
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.278
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 8.414
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 1.254
Vitamina B6 mg 0.562

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Thai Massage, abordarea holistică pentru well-being