Carne de porc maturată, jambon, dezosat, cu conţinut scăzut de sodiu, foarte slabă, friptă la cuptor

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Betaină mg 5.8
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 3.76
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 1.076
Acizi graşi saturaţi (total) g 2.624
Colesterol mg 57
Macronutrienți
Apă g 65.8
Aport caloric / Energic total kcal 165
Carbohidraţi (total) g 0.5
Lipide / Grăsimi (total) g 7.7
Proteine g 22
Minerale
Calciu mg 8
Cupru mg 0.119
Fier mg 1.4
Fosfor mg 248
Magneziu mg 19
Potasiu mg 362
Seleniu µg 19.5
Sodiu mg 969
Zinc mg 2.63
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 86
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.8
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.8
Vitamina D IU 32
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.74
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.28
Vitamina B12 µg 0.68
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.28
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 5.32
Vitamina B6 mg 0.35
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 3

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Dr. Cristina Tănase Damian: despre prezența tatălui la naștere