Carne de porc, jambon dezosat, feliat, carne slabă cu grăsimi separabile, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 bucată 194
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.579
Acid glutamic g 4.212
Alanină g 1.579
Arginină g 1.777
Histidină g 1.121
Cistină g 0.311
Betaină mg 7.1
Valină g 1.395
Prolină g 1.115
Serină g 1.151
Fenilalanină g 1.146
Glicină g 1.246
Hidroxiprolină g 0.096
Triptofan g 0.328
Treonină g 1.212
Izoleucină g 1.306
Leucină g 2.269
Lizină g 2.452
Metionină g 0.756
Tirozină g 1.092
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 1.928
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.578
Acizi graşi saturaţi (total) g 1.358
Acizi graşi trans (total) g 0.022
Colesterol mg 81
Macronutrienți
Apă g 68.72
Aport caloric / Energic total kcal 158
Lipide / Grăsimi (total) g 4.41
Proteine g 27.57
Minerale
Calciu mg 7
Cupru mg 0.073
Fier mg 0.97
Fosfor mg 221
Magneziu mg 23
Mangan mg 0.01
Potasiu mg 366
Seleniu µg 32.1
Sodiu mg 76
Zinc mg 4.11
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 88.4
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.481
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.1
Vitamina B12 µg 0.69
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.387
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 8.205
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.772
Vitamina B6 mg 0.43
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 1

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Dr. Tudor Alin Țârlea: radioterapia în cancerul pulmonar