Cârnaţi Frankfurter, cu pui

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 cârnăcior 45
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.322
Acid glutamic g 2.063
Alanină g 0.902
Arginină g 0.892
Histidină g 0.362
Cistină g 0.13
Betaină mg 5.8
Valină g 0.536
Prolină g 0.691
Serină g 0.608
Fenilalanină g 0.513
Glicină g 1.024
Hidroxiprolină g 0.142
Triptofan g 0.103
Treonină g 0.577
Izoleucină g 0.457
Leucină g 1.024
Lizină g 1.095
Metionină g 0.343
Tirozină g 0.391
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 5.932
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 3.873
Acizi graşi saturaţi (total) g 3.856
Acizi graşi trans (total) g 0.149
Colesterol mg 96
Macronutrienți
Apă g 62.5
Aport caloric / Energic total kcal 223
Carbohidraţi (total) g 2.74
Fibre (total) g 0.4
Glucide/Zaharuri (total) g 0.53
Glucoză / dextroză (inclusă în glucide) g 0.42
Maltoză (inclusă în glucide) g 0.11
Lipide / Grăsimi (total) g 16.19
Proteine g 15.51
Minerale
Calciu mg 74
Cupru mg 0.078
Fier mg 1.17
Fosfor mg 162
Magneziu mg 20
Mangan mg 0.059
Potasiu mg 202
Seleniu µg 23
Sodiu mg 756
Zinc mg 1.11
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 50.5
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.5
Vitamina D IU 21
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.057
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.22
Vitamina B12 µg 0.54
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.257
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 4.687
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 1.06
Vitamina B6 mg 0.323
Vitamina K (Menachinonă-4 - vit K2) µg 25.1
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 11

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Prof. dr. Irinel Popescu: ficatul gras a ajuns prima cauză de transplant hepatic