Cârnaţi, carne de porc şi de vită, cu branza cheddar, afumaţi

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.24
Acid glutamic g 2.35
Alanină g 0.83
Arginină g 0.84
Histidină g 0.47
Cistină g 0.15
Valină g 0.69
Prolină g 0.97
Serină g 0.6
Fenilalanină g 0.56
Glicină g 0.91
Triptofan g 0.15
Treonină g 0.54
Izoleucină g 0.62
Leucină g 1.1
Lizină g 1.16
Metionină g 0.36
Tirozină g 0.52
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 12.357
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 2.735
Acizi graşi saturaţi (total) g 9.482
Colesterol mg 63
Macronutrienți
Apă g 56.11
Aport caloric / Energic total kcal 296
Carbohidraţi (total) g 2.13
Glucide/Zaharuri (total) g 0.11
Lipide / Grăsimi (total) g 25.84
Proteine g 12.89
Minerale
Calciu mg 57
Cupru mg 0.07
Fier mg 0.73
Fosfor mg 178
Magneziu mg 13
Mangan mg 0.032
Potasiu mg 206
Seleniu µg 7.5
Sodiu mg 848
Zinc mg 2.25
Vitamine
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.3
Vitamina D IU 12
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.249
Vitamina B12 µg 1.73
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.16
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 2.9
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.76
Vitamina B6 mg 0.13
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 3

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Prof. dr. Irinel Popescu: ficatul gras a ajuns prima cauză de transplant hepatic