Aluat de tarte de casă, cu ciocolată, refrigerat

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.32
Acid glutamic g 1.353
Alanină g 0.185
Arginină g 0.221
Histidină g 0.101
Cistină g 0.097
Valină g 0.256
Prolină g 0.452
Serină g 0.262
Fenilalanină g 0.24
Glicină g 0.181
Triptofan g 0.075
Treonină g 0.174
Izoleucină g 0.208
Leucină g 0.355
Lizină g 0.227
Metionină g 0.084
Tirozină g 0.163
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 14.729
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 7.713
Acizi graşi saturaţi (total) g 6.732
Colesterol mg 1
Macronutrienți
Apă g 7.3
Aport caloric / Energic total kcal 506
Carbohidraţi (total) g 54.4
Fibre (total) g 1.5
Glucide/Zaharuri (total) g 22.1
Lipide / Grăsimi (total) g 31.1
Proteine g 5.1
Minerale
Calciu mg 30
Cupru mg 0.346
Fier mg 3
Fosfor mg 105
Magneziu mg 40
Mangan mg 0.519
Potasiu mg 168
Seleniu µg 4.3
Sodiu mg 672
Zinc mg 0.82
Others
Cofeină mg 5
Fitonutrienți
Beta caroten µg 156
Luteină + zeaxantină µg 8
Teobromină mg 166
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 14
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.4
Retinol µg 198
Vitamina A, IU IU 921
Vitamina A, RAE µg 211
Vitamina D IU 16
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.154
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 2.83
Vitamina B12 µg 0.02
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.208
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 2.138
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.275
Vitamina B6 mg 0.002
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 25.5
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 90

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Cariotipul molecular pre-și post-natal: ce este și când se recomandă?