Ştrudel de mere

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 bucată 71
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.206
Acid glutamic g 0.848
Alanină g 0.116
Arginină g 0.135
Histidină g 0.076
Cistină g 0.058
Valină g 0.164
Prolină g 0.305
Serină g 0.183
Fenilalanină g 0.151
Glicină g 0.097
Triptofan g 0.039
Treonină g 0.119
Izoleucină g 0.147
Leucină g 0.257
Lizină g 0.153
Metionină g 0.067
Tirozină g 0.115
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 3.267
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 5.315
Acizi graşi saturaţi (total) g 2.044
Colesterol mg 6
Macronutrienți
Apă g 43.5
Aport caloric / Energic total kcal 274
Carbohidraţi (total) g 41.1
Fibre (total) g 2.2
Glucide/Zaharuri (total) g 25.75
Lipide / Grăsimi (total) g 11.2
Proteine g 3.3
Minerale
Calciu mg 15
Cupru mg 0.03
Fier mg 0.42
Fosfor mg 33
Magneziu mg 9
Mangan mg 0.19
Potasiu mg 149
Seleniu µg 6.1
Sodiu mg 135
Zinc mg 0.19
Fitonutrienți
Alfa caroten µg 1
Beta caroten µg 5
Beta Cryptoxanthina µg 3
Luteină + zeaxantină µg 42
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 17.4
Retinol µg 6
Vitamina A, IU IU 30
Vitamina A, RAE µg 6
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.04
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 1.42
Vitamina B12 µg 0.22
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.025
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.33
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.27
Vitamina B6 mg 0.046
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 2.9
Vitamina C mg 1.7
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 44

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Tags:
Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Cariotipul molecular pre-și post-natal: ce este și când se recomandă?