Extractul de ghimbir, soluţia naturală pentru răul de mişcare – VIDEO by CSID

Nu lăsaţi răul de mişcare să vă strice vacanţa! Ameţeala, greaţa, durerea de cap, senzaţia de vărsătură şi chiar vărsăturile propriu-zise sunt simptomele răului de mişcare.
  • Publicat:
  • Actualizat:

Nu lăsaţi răul de mişcare să vă strice vacanţa! Este o situaţie neplăcută care se poate declanşa oricând, indiferent dacă alegeţi să mergeţi cu maşina, avionul sau pe mare.

Ameţeala, greaţa, durerea de cap, senzaţia de vărsătură şi chiar vărsăturile propriu-zise sunt simptomele răului de mişcare. De asemenea, persoanele care suferă din cauza răului de mişcare pot experimenta şi stări de panică.

Specialiştii au soluţii naturale care să vă ajute să combateţi această problemă. Este vorba despre tabletele cu extract standardizat de ghimbir despre care ne oferă mai multe detalii dr. Raluca Grigore, medic primar ORL, şef de lucrări UMF Carol Davila.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Prof. Dr. Raluca Grigore - Medic primar ORL
Prof. Dr. Grigore Raluca este Profesor Medic primar O.R.L., cu competența Chirurgie O.R.L., Investigații de specialitate O.R.L. Experienţă profesională 10/2012–Prezent Medic primar ORL, sef de lucrari UMF Carol Davila, Disciplina ORL Coltea – Spitalul Clinic Coltea , B-dul IC Bratianu ...
citește mai mult