Ce presupune un implant dentar performant? VIDEO By CSID

Inserarea implantului dentar este o intervenţie de mică chirurgie şi se face cu un echipament de calitate. Implantul dentar se integrează perfect în structura osoasă proprie, iar rezultatul final arată şi se simt exact ca dintele natural. Un implant dentar are o durată de viaţă mai mare faţă de punţile clasice sau de protezele convenţionale. Implantul protejează dinţii sănătoşi şi are o garanţie de lungă durată.

Zeci de milioane de oameni din întreaga lume se confruntă cu pierderea a cel puţin unuia dinţi de-a lungul vieţii. Aceasta ca urmare a afecţiunilor dentare netrate, a accidentelor sau a altor cauze. Soluţia în astfel de situaţii poate fi implantul dentar, cu o rată de reuşită de aproape sută la sută.

Inserarea implantului dentar este o intervenţie de mică chirurgie şi se face cu un echipament de calitate. Implantul dentar se integrează perfect în structura osoasă proprie, iar rezultatul final arată şi se simte exact ca dintele natural. Un implant dentar are o durată de viaţă mai mare faţă de punţile clasice sau de protezele convenţionale. Implantul protejează dinţii sănătoşi şi are o garanţie de lungă durată.

Ce presupune un implant dentar performant şi ce trebuie să avem în vedere când recurgem la o astfel de intervenţie ne spune medicul dentist Ionuţ Leahu, cu experienţă în implantologie.

Mai multe informaţii despre implantul dentar performant puteţi accesa pe www.cliniciledrleahu.ro!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Dr. Ionuţ Leahu - Medic primar stomatologie generală
Dr. Ionuț Leahu – doctor și fondator al celei mai extinse rețea de clinici stomatologice din România. Dr. Ionuț Leahu, medic stomatolog cu competență în implantologie orală și master în implantologie orală și parodontologie este anteprenorul român care a construit în decursul a 12 ...
citește mai mult