Tendinte culori par 2011

Culorile anului 2011 sunt fie naturale, fie puternice, insa tendinta generala este promovarea jocului de lumini, potrivit specilistilor de la salonul Keune din Bucuresti.
  • Publicat:
  • Actualizat:

Culorile anului 2011 sunt fie naturale, fie puternice insa, ca linie generala, se promoveaza jocul de lumini, potrivit specilistilor de la salonul Keune din Bucuresti.

Pentru a obtine un „joc de lumini” este nevoie ca mesele sa fie cu un ton mai inchise sau mai deschise decat nuanta de baza a parului. In felul acesta, se creeaza un efect de lumini si umbre.

Pe partea cealalta, asistam la o revenire a culorilor puternice, insemnand rosu puternic, blond foarte deschis, aproape de alb, culori completate de coafuri geometrice si foarte bine definite.

Vezi si: Tendinte coafura primavara-vara 2011

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Diana Suciu
Diana Suciu este un jurnalist cu experienţă în realizarea de ştiri şi articole pentru on line, fiind unul dintre primii redactori ai site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”. De-a lungul timpului, Diana Suciu a scris sute de ştiri, articole şi interviuri atât pentru revista “Ce se întâmplă, ...
citește mai mult
Tendinte machiaj 2011
Tendinte machiaj 2011