Cum slăbim eficient şi ne menţinem în perioada petrecerilor şi grătarelor? Interviu cu Cori Grămescu VIDEO By CSID

Lunile calde, de primăvară şi de vară, sunt preferatele românilor pentru grătare şi petreceri în aer liber. Şi de la o bere nevinovată cu prietenii şi un grătar uşor până la abuzuri culinare şi bahice uneori e doar un pas. Am stat de vorbă cu Cori Grămescu, coah de lifestyle şi nutriţie, care ne-a oferit câteva sfaturi de slâbire şi menţinere în perioada tentaţiilor culinare şi petrecerilor în aer liber!
  • Publicat:
  • Actualizat:

Lunile calde, de primăvară şi de vară, sunt preferatele românilor pentru grătare şi petreceri în aer liber. Şi de la o bere nevinovată cu prietenii, alături de un grătar uşor, până la abuzuri culinare şi bahice uneori e doar un pas.

Am stat de vorbă cu Cori Grămescu, coach de lifestyle şi nutriţie, care ne-a oferit câteva sfaturi de slâbire şi menţinere în perioada tentaţiilor culinare şi petrecerilor în aer liber!

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult