By CSID: slăbeşte cu ciuperci şi linte! Iată cum!

Irina Reisler a adoptat dieta disosciată, care nu impune restricţii cantitative, dar te obligă să mănânci 3 zile vegetale şi alte 3 zile proteine animale şi tot aşa până scapi de kilogramele în plus.
  • Publicat:
  • Actualizat:

Să slăbeşti nu e uşor deloc, mai ales dacă toată viaţa ai fost un gurmand, dacă eşti sedentar şi ţi-e foarte greu să te apuci de sport. Însă există soluţii, iar slăbirea de 50 de kilograme cu care se poate lăuda Irina Reisler, jurnalist şi promotor al vieţii sănătoase, este un exemplu grăitor.

Irina Reisler a adoptat dieta disosciată, care nu impune restricţii cantitative, dar te obligă să mănânci 3 zile vegetale şi alte 3 zile proteine animale şi tot aşa până scapi de kilogramele în plus. Nu ai voie zahăr, pâine şi alcool. Dieta nu este un mod de viaţă şi ar trebuie să consulţi un nutriţionist înainte de a adopta un regim drastic.

Însă dieta te obligă să fii creativ şi să faci permanent combinaţii gustoase ca să rezişti în procesul de slăbire. Una dintre reţetele pe care Irina le-a descoperit şi făcut cu plăcere este combinaţia de pate de linte cu ciuperci.

 

 

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult